Priser og hvordan kjøttet pakkes og selges

Innholdet i en eske med ½ og ¼ dyr, og salg av stykningsdeler

I en eske med ½ dyr får man det halve dyret delt på langs fra bog til lår, og alle styrkningsdelene fra det halve dyret medfølger, ca 30% av vekta er grovmalt/kvernet kjøtt (karbonadedeig) som er pakket i ca 0,6 kg pakninger. Fantastisk til grove hjorteburgere, gryteretter, taco mm. En skank medfølger også.  Ved kjøp av ¼ dyr følger også alle stykningsdelene og kvernet kjøtt, med unntak av indrefilet. Hver stykningsdel er følgelig mindre enn ved ½ dyr. Se alle stykningsdelene i prislista. Ved kjøp av ¼ eller ½ dyr er det en snittpris pr kilo.

Vi selger også en stykningsdeler og grovmalt/kvernet kjøtt i løsvekt.

Salg av kjøttet – hvor og  hvorledes

Kjøttet selges for det meste direkte fra gården. Prinsippet er: Er vi hjemme er vi åpne 🙂

Da vi ikke har faste åpningstider anbefales på det sterkeste at dere tar kontakt og avtaler nærmere.

Vi forsøker å levere rundt i Hallingdal ved at kjøper og vi møtes på avtalte steder. Tilsvarende kan vi også levere forhåndsbestilte og oppsamlede bestillinger her: Ringerike, Bærum, Oslo og langs veien forbi Modum, Hokksund, Mjøndalen til Drammen. Vi har flere faste kunder og har fast årlige høstturer til “byen”.En høsttur med kjøtt til Tønsberg, Nøtterøy, Tjøme og Hvasser er også en tradisjon

Vi har stort fryseri og er derfor fleksible mht salg/levering, og selger kjøtt hele året. Viltkjøtt er tilnærmet uten fett og har svært lang holdbarhet i frossen tilstand, kunden kan gjerne ha det frossent i noen (flere) år.

Ta kontakt for en prat om transportmuligheter.

Priser

Trykk her for å se våre priser.

Prislisten kan også lastes ned her.

Skroll til toppen